Når man vil slutte å røyke, tenker man at det krever enormt mye viljestyrke. «Hvis jeg hadde hatt mer viljestyrke ville jeg klart å slutte». Utfordringen her er at viljestyrken ligger i de 5 % av bevisstheten vi kan kontrollere, mens uvanen med å røyke ligger i de resterende 95 % som går på autopilot og som motsetter seg endringer. Du vil slutte å røyke eller snuse, mens underbevisstheten maser: «Kom igjen, ta deg en røyk/snus, det har du fortjent». Det blir stakkarslige 5 mot 95, og det sier seg selv at det er en kamp som er lett å tape.

Ved hjelp av hypnoterapi gir underbevisstheten slipp på kontrollen og vi kan via ord og forslag få den til å samarbeide. Da blir det 5 % + 95 % = 100 % drakraft mot samme mål.

Mange er redde for å legge på seg når de slutter å røyke/snuse. Når du bruker hypnose mot røykeslutt er det lite sannsynlig med vektøkning. De fleste som kutter røyken/snusen på denne måten har ikke lyst på dette etter terapien, og når du ikke lenger har lyst på røyk/snus, har du ikke behov for å erstatte den med noe annet, f.eks. mat eller godteri. 

Når du er blitt røyk-/snusfri, får du bedre pust og mer energi. Dette gjør at all aktivitet føles enklere. Når aktiviteten øker, øker også forbrenningen. Og når forbrenningen øker går du ned i vekt – så kanskje vil det å bli røyk-/snusfri på denne måten hjelpe deg i å bli kvitt litt ekstra vekt – om dette er noe du ønsker.

«The British Medical Association» i England anerkjenner hypnoterapi som et velegnet terapiform når det gjelder røykeslutt..

 

Fremgangsmåte, tidsbruk og pris
  1. Vi har en samtale der der vi snakker om røyke-/snusvanen din. Du får «lekse» til neste time om to-tre dager.
  2. Vi snakker litt om hvordan de siste dagene har vært for deg. Deretter får du personlig tilpasset hypnoterapi med bakgrunn i opplysningene som er kommet fram første timen. Du lærer også en enkel teknikk (EFT) som vil hjelpe deg til å la sigaretten ligge når/hvis du får røyksug.
  3. Vi snakker litt om hvordan du har hatt det siden 2. konsultasjon. Du får en utvidet og avsluttende personlig tilpasset terapi. Lydfil fra denne sesjonen blir ettersendt, og denne skal du lytte til etter ca. en uke og ellers ved behov.

Les mer om hypnoterapi og/eller EFT.

Les noen tilbakemeldinger fra fornøyde klienter.

Bor du utenfor Nordre Follo er det mulig å gjennomføre terapien online.

 

Pris pr. konsultasjon er kr 1200,-  inkl.mva.

 

Klikk på bildene og få enda mer motivasjon til å stumpe røyken/kutte ut snusen!

 

Å røyke i bilen kan koste deg 20.000,-
Tenk å kunne bruke disse pengene på noe annet enn snus!