Når man vil slutte å røyke, tenker man at det krever enormt mye viljestyrke. «Hvis jeg hadde hatt mer viljestyrke ville jeg klart å slutte». Utfordringen her er at viljestyrken ligger i de 5 % av bevisstheten vi kan kontrollere, mens uvanen med å røyke ligger i de resterende 95 % som nærmest går på autopilot og som motsetter seg endringer; «Kom igjen, ta deg en røyk, det har du fortjent, og du koser deg jo så mye med det». Det blir stakkarslige 5 mot 95, og det sier seg selv at det er en kamp som er lett å gi opp.

Ved hjelp av hypnoterapi slipper underbevisstheten på kontrollen og vi kan via ord og forslag få den til å samarbeide. Da blir det 5 % + 95 % = 100 % drakraft mot samme mål.

Mange er redde for å legge på seg når de slutter å røyke. Når du bruker hypnose mot røykeslutt, er det lite sannsynlig med vektøkning. De fleste som kutter røyken på denne måten har ikke lyst på røyk lenger etter terapien, og når du ikke lenger har lyst på røyk, har du ikke behov for å erstatte røyken med noe annet, f.eks. mat. Du blir heller ikke irritabel og frustrert som en følge av «kampen» mellom ditt bevisste og ubevisste sinn.

Når du er blitt røykfri, får du bedre pust og mer energi. Dette gjør at all aktivitet føles enklere. Når aktiviteten øker, øker også forbrenningen. Og når forbrenningen øker, går du ned i vekt – så kanskje vil det å bli røykfri på denne måten hjelpe deg i å bli kvitt litt ekstra vekt – om dette er noe du ønsker.

«The British Medical Association» i England anerkjenner hypnoterapi som et velegnet terapiform når det gjelder røykeslutt.

Røykesluttprogrammet som benyttes heter Vitakoden, og er utviklet av Norges fremste ekspert på røykeslutt, Ronny Hansen.

Les mer om hypnoterapi og/eller EFT.

Les noen tilbakemeldinger fra fornøyde klienter.

Fremgangsmåte, tidsbruk og pris
  1. Vi har en samtale der der vi snakker om røyke-/snusvanen din. Du får «lekse» til neste time om to-tre dager.
  2. Vi snakker litt om hvordan de siste dagene har vært for deg. Deretter får du personlig tilpasset hypnoterapi med bakgrunn i opplysningene som er kommet fram første timen. Du lærer også en enkel teknikk (EFT) som vil hjelpe deg til å la sigaretten ligge når/hvis du får røyksug.
  3. Vi snakker litt om hvordan du har hatt det siden 2. konsultasjon. Du får en utvidet og avsluttende personlig tilpasset terapi. Lydfil fra denne sesjonen blir ettersendt, og denne skal du lytte til etter ca. en uke og ellers ved behov.

Bor du utenfor Nordre Follo er det mulig å gjennomføre terapien via Facetime eller Skype.

Pris pr. konsultasjon er kr 970,-  

Klikk på bildene og få enda mer motivasjon til å stumpe røyken/kutte ut snusen!

Effekten av å slutte å røyke starter allerede etter 20 minutter

 

Å røyke i bilen kan koste deg 20.000,-

 

Tenk å kunne bruke disse pengene på noe annet enn snus!