Noen tilbakemeldinger fra fornøyde klienter:

Kvinne (22) – Nervøs før viktig møte
«Timen fungerte, og jeg var ikke nervøs på møtet jeg hadde samme dag. Det gikk overraskende bra, og følte jeg var rolig og fikk sagt det jeg trengte å si på møtet.»

Mann (23) – Eksamensnerver
«Fikk beste toppkarakter på fagprøven. Nervene var mer under kontroll enn før. Jeg sa jeg var nervøs, men sensorene sa at det trodde de ikke noe på. Det var en fin dag med en god opplevelse. Kan anbefale dette for flere med samme prøvenerver som meg!»

Kvinne (28) – Akutt sosial angst
«Jeg har fortsatt noen situasjoner og dager jeg sliter litt, men jeg merker at selvfølelsen er sterkere og at reaksjonene har avtatt en god del. Jeg føler at jeg ikke er like innstilt lenger på forhånd at ting kommer til å bli ubehagelig, så det er godt.»

Kvinne (24) – Presentasjonsangst
«Jeg føler meg tryggere på å ta ordet i mindre grupper på jobb og sa ja til å presentere et kort innslag for en liten gruppe mennesker.»

Kvinne (25) – Presentasjonsangst
«Jeg er «mind blown». Utrolig at nervene ble borte så fort!»

Mann (53) – Flyskrekk
«Da er jeg i Spania etter en fin flytur. Høyeste puls ble målt til 80 iflg. fitbit-klokka. Satt i tillegg og så ut av vinduet under hele landingen.»

Kvinne (43) – Slangeskrekk
«Det gikk fint på hytta, og jeg slapp godt av ute.»

Mann (25) – Sosial angst
«Jeg har sakte men sikkert blitt bedre, men må være litt forsiktig med hva jeg spiser med tanke på mat, koffein og alkohol som trigger angst. Følsomheten for lyd er også blitt bedre. Utrolig hvor effektiv EFT har fungert!»

Kvinne (42) – Klaustrofobi
«Flyreisen i sommer gikk helt fint, så det var deilig. Det var ikke engang antydninger til noe. Tunneler kjører jeg mye i for tiden pga jobb, og det har også gått fint. Det går fint nå i alle situasjoner. Fikk tillit og ro sammen med deg, og det tenker jeg er viktig for at man skal tørre å åpne seg og få bukt med ting for å komme videre. Jeg er takknemlig for din hjelp.»

Kvinne (28) – Edderkoppfobi
«EFT har virkelig hjulpet meg, selv om det ikke er helt bra enda. Har følte at jeg har litt mer kontroll på situasjonen når jeg første ser edderkoppene. Jeg skal fortsette med EFT.»

Kvinne – Nerver før viktig presentasjon
«Klarte å holde nervene i sjakk store deler av helgen og dagen i dag. Det ble diskusjon i forkant av min presentasjon. Er vel første gang jeg har blitt skuffet for å ikke få mulighet til å presentere skikkelig.»