Noen tilbakemeldinger fra fornøyde klienter:

Kvinne (54)
«Ting fungerer som bare det. Gått ned 6 kg (på 4 uker) og ikke drukket brus eller spist godterier. Nydeligste av alt er at alt søtsug er borte.»

Kvinne (34)
«Her går det over all forventning! Jeg har ikke hatt lyst på søtsaker siden sist jeg var hos deg. Jeg spiste noen sjokoladebiter i helgen pga selskap, men jeg klarte å stoppe, og jeg hadde ikke lyst på mer verken senere på kvelden etter dagene etterpå. Så det er jeg veldig fornøyd med, og takknemlig!»

Mann (53)
«Jeg er nesten litt irritert. Det skal ikke være så enkelt.»

Kvinne (57)
«Har ikke smakt på noe av det jeg har valgt bort og trives veldig med det. Forundres litt når jeg går i matbutikken og ikke er fristet av sjokolade, det er en merkelig opplevelse hver gang.»

Kvinne (43)
«Det går kjempefint, har ikke spist sjokolade eller noe søtsaker på 3 uker – nesten så jeg ikke tror det selv. Lysten er borte og sunn mat inntas. Har gått ned 4 kg og er veldig motivert for å fortsette denne veien.»

Kvinne (43)
«Søtsuget er sterkt redusert og til tider borte. Jeg har smakt på litt godteri og cola, men klarer å stoppe etter forholdsvis små mengder. Ekstra positivt er det har jeg er blitt 2-3 kilo lettere. Og føler at jeg har mye energi.»

Kvinne (52)
«Jeg er veldig fornøyd med både opplegget og resultatene etter behandling hos Martha. Dette var et helt ukjent område for meg, men jeg følte meg trygg og bra ivaretatt. Opplegget var godt tilpasset mine behov og Martha var flink til å forklare, tydelig og kunnskapsrik.»

Kvinne (36)
«Jeg savner å drikke PepsiMax, for DET kan jeg ikke lenger… det smaker nemlig blæh».

Kvinne (64)
«Tenker ikke så mye på godterier. Tror at møte med egen motivasjon og ditt bidrag passer godt sammen.»

Kvinne (25)
«Det merkes godt på vekten at jeg har kuttet sukkeret. Jeg har mer energi nå også, selv tatt i betraktning at jeg er midt i eksamensøving. Det føles godt. Jeg har bursdag snart og da tenker jeg å spise et kakestykke. Mamma lurte på hva slags kake jeg ville ha og jeg syntes det var vanskelig å svare for jeg har ikke lyst på kake lenger, så det var litt morsomt.»