Noen ganger har man angst for noe uten at man vet hvorfor og uten at det finnes noen logisk forklaring på at det er slik. Andre ganger har man hatt en negativ opplevelse og prøver etter beste evne å unngå lignende situasjoner. Er det en eksamen rett rundt hjørnet bruker man kanskje mye tid på å grue seg. Alt dette går utover over søvn, konsentrasjon og ikke minst livskvalitet.

Alle vaner – sunne eller usunne – har en positiv intensjon. Ubehagelige fysiske reaksjoner når du f.eks. vurderer en flytur (høy puls, kvalme, svette hender osv.) vil kanskje hindre deg i å reise, og dermed slipper du påkjenningen. Underbevisstheten setter rett og slett i gang disse ubehagelige reaksjonene for å beskytte deg. Denne beskyttelsen kan skape en del problemer, for den kan hindre oss i å gjøre det vi ønsker.

Hvordan hjelper hypnose?

Hvis du ønsker å forandre en vane/innlært atferd, må begge deler av sinnet engasjeres. Det bevisste sinnet brukes til sette målet ditt – det du ønsker å oppnå. Ved bruk av hypnose «åpner» man opp for at underbevisstheten tar i mot ord/forslag som hjelper den til å endre atferd/tanker/holdninger. 

Når det bevisste sinn og underbevisstheten arbeider sammen mot samme mål får vi resultater!

HVORDAN HJELPER EFT?

EFT (Emotional Freedom Techniques) – også kalt tapping (engelsk og betyr lett banking) – kombinerer gammel kinesisk akupressur og moderne psykologi. Teknikken brukes til å overvinne frykt, fobier, negative følelser, smerter og mye, mye mer. EFT er en svært effektiv teknikk som er lett å lære og som brukes stadig mer over hele verden.

Eksempler på hva du kan få hjelp til:

  • Eksamensnerver
  • Flyskrekk
  • Klaustrofobi
  • Heisskrekk
  • Sprøyteskrekk 
  • Høydeskrekk
  • Redsel for tunneler
  • ….og mye mer – spør!

Les mer om hypnoterapi og/eller EFT.

Les tilbakemeldinger fra fornøyde klienter.

Fremgangsmåte, tidsbruk og pris

Erfaringsmessig er det ofte nok med to konsultasjoner.

Konsultasjon 1: Vi har en  samtale der vi snakker om hva du er redd for, reaksjoner og tanker. Dette legger grunnlaget for terapien.

Konsultasjon 2: Brukes EFT vil du lære dette og du får personlig tilpasset terapi

Bor du utenfor Nordre Follo er det mulig å gjennomføre terapien online.

Pris pr. konsultasjon (ca. 60 min.) er kr 980,- inkl.mva.